Mingel



Medans dottern var på judo passade vi på att mingla hos Telia en stund. Medans lillebror drack julmust och åt så många skumtomtar han orkade, så såg vi över våra abonnemang hos Telia.

 

Årets julklapp från Telia blev högre bredbandshastighet med mindre månadskostnad, tre kostnadsfria månader samt en bärbar telefon om vi bytte vår fasta linje mot IP-telefoni. Vilket vi gjorde, vi  behövde bara byta router (heter det så?) och sen skulle vi inte märka någon skillnad alls, vi får väl se..

 

(Jag som trodde IP telefoni var att man satt o ringde vid datorn, jaja jag vet att jag inte är särskilt tekniskt begåvad.)

 

Just ja, vi var även med och tävlade om en IPhone4, tyvärr skulle man skriva en slogan/motivering och det är vi båda totalt urkassa på, vi hade behövt syrrans talanger, hon är en fena på slogans och har vunnit både det ena och andra med sina slogans.





Kommentarer
Postat av: Sonja

Vi har ändrat barnens mobilabonnemang lite under hösten så nu slipper vi fylla på Ms telefon lite nu och då. Han är tack och lov snål när det gäller att ringa så nuvarande abonnemang med 49:- att ringa för varje månad lär räcka bra för honom och så ringer han gratis till oss och de närmaste tenniskompisarna!

2010-11-26 @ 07:14:43
URL: http://sonler.blogg.se/sonler
Postat av: Maria

Borde också ta en tur in på Telia....men när dom inte ens kan få oss på rätt adress så blir man liiiite galen. Men snabbar och bättre uppkoppling hade ju inte varit fel.

2010-11-26 @ 07:33:59
Postat av: Cissi

tekniken går framåt och jag förstår inte heller men är glad så länge det funkar ;)



Trevlig helg!

Kram

2010-11-26 @ 07:36:00
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: LissenTo

Jag är inte heller teknisk. Men det låter bra att få mer för mindre pengar.



Ha en skön adventshelg.//Lissen

2010-11-26 @ 16:48:28
URL: http://lissento.blogg.
Postat av: ibw

Vi hade ip-telefon i kalix och även här ett tag, men p-e larm fungerar inte med modern teknik, så vi fick lov att byta till vanlig telefon-nät.

2010-11-26 @ 19:54:03
Postat av: Anna

Fråga om det inte går bra med att maken tar ett kort istället! :)

Vi har haft så stressigt så middagen blev först kl sju.... vi hade inte ens handlat vid sex... ja lite julpynt har kommit upp i alla fall!

2010-11-26 @ 20:47:13
Postat av: Syrran

Haha.. man gör vad man kan av situationen/föräldrarnas tråkiga samtal med försäljare... tur det fanns skumtomtar och must. ;)



Ja, det har blivit en del på slogansvinster med åren. Har bara skrivit en slogan sen min flytt till stan för 12 år sedan. Fullpott även då. Hihi. Ibland har man tur.



Något fel på länkningen.

2010-11-27 @ 08:21:11
URL: http://nicas.blogg.se/
Postat av: Annette

Hoppas att allt funkar. Alltid bra när man kan sänka kostnaderna och samtidigt få mer bredband.

Ha en fortsatt fin helg!



Kram Annette

2010-11-28 @ 00:58:53
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/

Kommentarer gillas ♥ :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0