Höstigare

Nej vi är inte klara med höstbruket än. Men lite ljung har inhandlats för att pryda på vår bro.
 
Gubben har kämpat på med kaninburen, hörde han muttra ngt om att den tagit mer tid att bygga än själva bodan. Men snart ska den vara helt färdig. Vi försöker vänja kaninerna med den succesivt. Dem gillade ju som sagt inte golvet som var för halt, då la vi in ngn plast-gummiaktig matta, men den började de genast att käka på.. Och rampen gillar dem inte heller, den verkar såå läskig. Men det går ingen nöd på dem i gamla buren, dem får vara där tills det blir kallare, då kanske dem uppskattar lyxbygget!?
 
Annars har vi haft säsongsavslutningsfest med sonens fotbollslag. Mat och fikabuffé funkar alltid. Och med det trevliga gänget som vi har kring fotbollen så blir det alltid trevligt. Sonen har redan flyttat in i baskethallen.
 
Dottern vår har varit med i en katastrofövning i lördags. Scenariot var en krock mellan ett stridsflygplan och ett passagerarplan som nödlandade på Kallax. Hon och hennes klasskompisar fick agera skadade passagerare.
Hon gläds över en kompledig dag från skolan i morgon.
 
Gläds över att Emma återupptagit Judon, hoppas bara knäskyddet håller knäna på plats så hon kan fortsätta träna.
 
Gläds inte åt det som händer på jobbet nu - men det får bli ett annat inlägg. 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad sugen jag blir på se när "kanin-bygget" är klart. Var inte orolig, de kommer att lära sej hur allt funkar där inne, rampen och allt annat. Började genast fantisera om hur fin er voljär skulle vart om ni hade goja istället för kaniner ;)

Svar: Du är välkommen på studiebesök <3
Malkin

2013-09-30 @ 08:05:53
Postat av: Maria

När jag läser tidningen idag....misstänker/ förstår jag att det kanske inte är jubel på jobbet hos dej....

Svar: Ja vi har precis fått mer information och stämningen var typ begravning!Synd att man fick rätt när man inte trodde på att centraliseringen till Sthlm skulle göra allt mer effektivt och billigt!
Malkin

2013-09-30 @ 08:09:38
Postat av: mammakero

När skulle en centralisering kunna göra något billigt? Särskilt som vi talar om ett fruktansvärt avlångt land som Sverige? Vet inte vad som stod i tidningen, jag läser inga tidningar. Men jag gissar på begravningsstämningen på ditt jobb, att det blev värsta senariot...
Vacker trappa M byggt! Så fina detaljer! Vackert dekorerat med ljung och annat! Sist men inte minst, snygga bilder!

Svar: Värsta scenariot var det inte, men firman har varslat 400 av 2600 och nu hänger det mycket på om Luleå blir kvar eller inte. Allt ska gå snabbt nu så inom kort vet jag åt vilket håll det barkar. Ja vi är så nöjda med våra byggprojekt o kaninerna ska sova första natten i nya boendet nu.Kram
Malkin

2013-09-30 @ 10:46:41
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: Camilla

Så himla fin er nya trappa blev. Beröm till maken för bygget och till dig för fixet! :)
Kram!

Svar: Tack så mycket, det är skönt att vi är klara med dessa projekt, nästa sommar måste vi få fason på gården också, där vi grävt upp och bara har bärlager nu.
Malkin

2013-10-01 @ 20:20:55
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com

Kommentarer gillas ♥ :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0