Årets cyklist :)

Jo men jag vann ju faktiskt utmaningen på jobbet också! 224,4 mil blev det, lär nog inte bli så många km ytterligare i höst, om ens någon.

Det är ju inte mitt fel att den eg solklare vinnaren (träningsnörden) utmanade ödet och cyklade på en mountainbikebana, trillade och gjorde illa sig..
 

Kommentarer
Postat av: Sonja

Grattis!
Bra jobbat.

Svar: TACK!!!
Malkin

2014-10-14 @ 07:34:16
Postat av: Camilla

Jösses så långt! Stort grattis!!!
Vann du något pris, eller "bara" äran? Roligt att få vinna. Verkligen!
Kram till dig!

Svar: Nej bara äran, eller ja fick även morot (ett skämt). Men oj vad jag kunnat pika grabbarna, det är ju också en vinst i sig :D
Malkin

2014-10-14 @ 19:09:00
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Päivi

Grattis :) Du har en väldigt fin och jämn kurva! Vilket jobb du gjort!!!

Svar: Tack Päivi! Stor del kan jag tacka den underbara sommaren. Det var avsvalkande att susa iväg på cykeln några veckor. Gillar inte att cykla i skitväder.
Malkin

2014-10-15 @ 10:44:08
URL: http://paivja.blogspot.se/
Postat av: mammakero

Nästan ända ner till mej och sen tillbaka! BRA JOBBAT Malin!!! Grattis till en oväntad vinst! Fast ni låg rätt nära varandra enligt diagrammet...

Svar: Tack, ja inte var det många mil som skilde där på slutet. Han som "skulle ha vunnit" kunde inte cykla alls på slutet!
Malkin

2014-10-15 @ 10:45:03
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: Paula i pörtet

Oj grattis, bugar och bockar o känner en enorm högaktning! Du tog en där på slutet, bra jobbat. Jag har precis läst en roman som heter Guld och som berättar historien om två OS-cyklister. De cyklar på bana. Faktiskt lärde jag mig en del om cykelsporten, men inte är väl du dopad, "ler" Förutsätter att du fått lämna urinprov innan prisutdelningen...
Kram från pörtet

Svar: Tack Paula! Nehej ingen doping här inte :)
Malkin

2014-10-16 @ 18:40:35
URL: http://paulaz.se
Postat av: Maria

Grattis...💪

Svar: Thanks love!
Malkin

2014-10-18 @ 11:40:24
Postat av: Maria B

Jag är in och läser i din blogg ibland :) Grattis till cykelvinsten!! Men jag visste inte att jag och Roger var med i tävlingen, dock hade vi inte haft en chans även om vi slagit ihop våra mil :)

Svar: Hej Maria!!! Kul att du kikar in här ibland, tyvärr händer det inte så mycket här, lat bloggare.. Ja visst är det lite svårt att tävla när man inte ens vet om det :D
Malkin

2014-10-21 @ 22:33:50
Postat av: Camilla

Ja, jäkla trök! I går funkade den jättebra och jag trodde att den fixat till sig, men i dag bara krånglar det igen. Bläh!
Åh, tråkigt att din kropp krånglar. Man blir så less. Men du, jag blir nästan lite "full i skratt" för jag kände precis så som du inför mitt första spinningpass. Bokade av hur många gånger som helst, innan jag vågade - men sedan tyckte jag ju att det var jätteroligt nästan direkt. :) Man behöver inte ta i som sjutton direkt, man anpassar ju motståndet efter eget behov. Jag tror du kommer att gilla det. :)
Jag hoppas att du bloggar om din första spinningupplevelse, det ser jag fram emot att läsa om. Hoppas att du hamnar på ett pass med bra musik och bra ledare också, för det är ju halva behållningen det.
Kram! Lycka till!

Svar: Din önskan är min lag :) Ska snart skriva ihop ngt.
Malkin

2014-10-25 @ 16:01:17
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com

Kommentarer o hälsningar gillas ♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0