Jul igen, ju ju ju jul igen!

 
 
I år firade vi julafton hos min bror som bor i sitt fina hus ute på landet. Riktigt mysigt! Kalle Ankas jul, massor av mat, fika och godis precis som det brukar vara.
 
Men barnen är stora så någon tomte dök aldrig upp. Vi vuxna som försöker låta bli att köpa julklappar till varann spelade julklappsspelet. Denna var en snäll variant så alla var vinnare även om vissa av klapparna var extra eftertraktade. Vi fick (maken)  nog hem den mest eftertraktade, en Prosecco och fina chokladpraliner :) Jag fick ett bastuset med tvål och midsommardoft att ha i kastvattnet. Roligt initiativ av svägerskan!
 
Annars så var maken tomte hos grannarna innan vi åkte till brorsan. Och så har vi haft förmånen att ha mina föräldrar boende hos oss!
 
Idag har vi myst på hemma och imorgon ska vi åka upp till fammu.
 
God fortsättning till alla som ev kikar in här ♥♥♥
 

Kommentarer
Postat av: Ninnie

God Jul! Eller god fortsättning kanske man ska säga nu. Ni verkar ha haft en fin jul. Antar att ni har snö också? Här hos mig är det grönt, blött och blåsigt... Men faktiskt ska det bli lite minusgrader i natt, och kanske lite snö. Vi får väl se ;)!

2015-12-26 @ 17:29:44
URL: http://ninni-e.blogspot.com
Postat av: mammakero

God jul i efterskott! Ni har verkligen haft en underbar traditionell jul! Vi har haft det bra oxå och jag är jätteglad in i hjärterötterna över vår jul! Fina bilder levererar du oxå! God fortsättning!

2015-12-26 @ 19:15:16
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: Maria

Som en jul ska vara!

2015-12-28 @ 09:25:45
Postat av: Paula i pörtet

Så trevligt ni har haft det, men vad är nu en Prosecco? Myror i huvudet, javisst, jag har ingen aaaning..
Hur doftar midsommar? För mig ska det vara björkdoft i bastun, från björkriskvastarna som viner och svider på skinnet! Vet du att en del finnar har hela frysen full av kvastar som de tar fram under vinterhalvåret när det är bastudags, tihi
Kram och god fortsättning och gott slut på året

2015-12-28 @ 19:40:08
URL: http://paulaz.se
Postat av: Paula i pörtet

Tack för infon, och tack för det fina kortet!
Man kanske ska inta Prosciutto med ett glas Prosecco? Eller blir det kanske hummer imorgon kväll? Här blir det inte så märkvärdigt men en biff får springa över en het grillpanna...
Sen tror jag att det är dags för en liten vegetarisk vecka eller två, mycket kött har det blivit under julhelgen, så mycket så jag tröttnat...
Gott slut och ännu bättre nytt år till dig! Kram

2015-12-30 @ 18:42:59
URL: http://paulaz.se
Postat av: Camilla

Men heeej och god fortsättning! Vackra, juliga bilder. Prosecco låter som den klart bästa vinsten i lotteriet enligt min smak.
Kram och god fortsättning på 2016!

2016-01-05 @ 22:04:55
Postat av: Paula i pörtet

Hej, kan du bara be maken höja värmen? Nu blir jag avis, i mitt kalla dragiga hus glöder elementen men värmen går ändå inte upp över sexton grader. Lager på lager klär jag på mig, ibland även halsduk och torgvantar när jag sitter vid datorn för där är det ytterväggar som alstrar kyla. Men men inte klaga nu, det är vitt och vackert fast jag längtar tills jag kan vara ute ett par timmar utan att frysa häcken av mig. Nu är det väl hög tid för ett litet blogginlägg?
Kramen från pörtet

2016-01-17 @ 16:33:02
URL: http://paulaz.se
Postat av: mammakero

SVAR: Nej, jag hade inte en MAC förut. Jag gick från en laptop, Bridge och ett nedladdat photoshop cs5 till en stationär Mac, Lightroom och en prenumeration på photoshop cc 2015. För ja, det måste bli prenumeration, det går inte att köpa dem mer. Jag ÄÄÄÄÄLSKAR min nya MAC! Så fin och nätt! Relativt enkel att förstå! Nu är det ju så himla bra att döttrarna haft och har MAC , så alla specialare kan man fråga dem om. Så ja, jag rekommenderar verkligen både MAC och photoshop till dej!! Det är du värd som tar så fina bilder och brinner för fotograferingen!

2016-01-25 @ 20:41:09
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: Hanna Karlsson

God fortsättning på nya året.

2016-01-27 @ 09:20:32
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Paula i pörtet

Hej och nej, du har inte missat något inlägg. Mina "uppdrag" är av volontär karaktär och rör våra flyktingar, jag hjälper ju till med diverse aktiviteter, och det tenderar att bli några gånger i veckan. Fika på måndag, loppis tisdag, matlagning onsdag, loppis fredag...ja så rullar det på. Nu ska vi inreda gamla vårdcentralen för att kunna använda till aktiviteter, inte de bästa men de enda, när vår ack så välbehövliga vårdcentral slog igen dörrarna i höstas och trots att befolkningen mer än fördubblats inte avser att öppna igen...finns inga doktorer sägs det visst. Att mäta blodtrycket nu kräver en resa av 8 mil tur/retur och flera timmars väntan på buss. Uschligt är bara förnamnet...
Kram och trevlig söndag

2016-01-30 @ 17:46:01
URL: http://paulaz.se

Kommentarer gillas ♥ :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0