Foto

Min fotoinspiration har varit på villovägar en längre tid, men nu börjar den smyga sig lite smått tillbaka.. delvis tack vare denna bella donna som snällt ställer upp på de flesta av mina idéer :)
 
 
Men även tack vare en grupp fotointresserade damer (de flesta fd LFK-are) som startat ett eget forum, både på FB och med möten in real life.
 
Annars händer det inte så mycket just nu, men det kan göra det, besked om mitt jobbs vara eller icke vara bör komma denna vecka. Börjar dock bli rätt luttrad vid det här laget.
 
Tack vare det ovannämnda så har jag inte gjort så mycket planer för framtiden, tänker främst på semestrar och ev resor. Däremot hoppas jag att vi snart, på allvar kommer igång med våra planer för nytt kök. Jag har insett att stundtals är mina trösklar väldigt höga.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Paula i pörtet

Vilkenb vacker panter på pälsen! Ja jag vet att du diggar sommaren, o det är dej väl unt! Trist med jobbet, förstår att du är luttrad, men det spökar ju i övriga livet när man inte har klara besked vad som gäller. Följer på nära håll dotters och barnbarns stapplande steg i arbetslivet och kan konstatera att lätt är det inte...Själv ska jag av ren nyfikenhet ägna en del av dagen åt att ta reda på vad en attributmakare sysslar med, fanns med på en lista över lärlingsyrken och jag har inte hört talas om dylikt yrke, lika lite som duodji och ciselör. Mycket ska man höra innan öronen trillar av. Nu ut i solen, marsch! Hoppas få se flera fina flickor förevigade hos dig
Kram

2015-03-11 @ 12:04:11
URL: http://paulaz.se
Postat av: mammakero

Det är jobbigt att "hänga löst" sådär. Maken gjorde så i två månader förra året, det gjorde i sin tur att vi inte orkade resa utomlands som vi planerat. Vi ville hellre ladda batterierna i stugan, den lugnaste platsen för våra hjärtan.
Vilket fantastiskt porträtt! Så supersnyggt tagen!
Kul att ha fotonördar i sin närhet!!
Pulkan är till mej och älsta dottern för kommande vintrars pulkåkning!

2015-03-15 @ 12:54:42
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: Paula i pörtet

Hur har det gått för dig? Några bra besked? Eller mindre bra? Hoppas förstås på det bästa för dig!
Vet du, grannens hästar här på gården är inte skodda, dom går barfota. Därför kan man inte skruva fast nåt på dom när det bli halkigt utan alternativet är påklädbara skor med broddar under. Och det behövs, annars skulle dom slira och gå o ramla och göra sig illa.
Kramen

2015-03-18 @ 15:32:38
URL: http://paulaz.se
Postat av: Arvid och Lydia

Cool bild... :-)

Hoppas du får en trevlig kväll!

2015-03-20 @ 16:33:49
URL: http://arvidochlydia.wordpress.com
Postat av: Lissen

Det där med fotoinspiration den kommer och går. Då är det bra med en fin modell, som gör att den kanske spirar igen.

Håller tummarna för att det fixar sig med ditt jobb

2015-03-24 @ 22:42:25
URL: http://lissento.blogg.se/
Postat av: Fia fiasdrommar.blogg.se

Vilken fin bild. Förstår att du känner som du gör med jobbet.
Hoppas allt löser sig till det bästa.
Må så gott.

2015-03-29 @ 08:02:52
Postat av: Paula i pörtet

Men, nu är väl hela Malin på villovägar, var håller du hus? Kul att höra att du fick behålla jobbet, då kan du dra en lättnadens suck, för denna gång. gulp
Nu är det snart dags för Blåkulla-färden, förstår inte riktigt, en del tjejer sticker idag och en del har beställt biljetter till i morgon? Nå, alla lär hamna på samma ställe förr eller senare...
GLAD PÅSK påre!
KRAM

2015-04-02 @ 20:00:03
URL: http://paulaz.se
Postat av: Lissen

Hur har det gått med jobb och allt? Fotar du något?

Kram och ha en fin påsk

2015-04-02 @ 20:57:15
URL: http://lissento.blogg.se

Kommentarer o hälsningar gillas ♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0