PS o LR

 
Äntligen har jag skaffat riktiga Photoshop och Lightroom, och det är så roligt!! Vill lära mig mer, NUU!
 
Bilden i detta inlägg tog jag i somras, det är Pia med dottern Lima som då bara var några veckor gammal. Lima är min svärmors barnbarnsbarnbarn. Mina barns kusins barnbarn! Jag tycker själv att jag fick till redigeringen på denna bild riktigt bra. Men det är ju en smaksak.
 
Ååå trist att man måste sova också!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag gillar stämningen i fotot, avslappnat och njutningsfullt. Och naturligt inte minst! Lightroom tror jag min dotter jobbar i, photoshop fick jag redan då jag skaffade dator men den var alldeles på tok för svår för mig att lära. Trots att jag flitigt kollade på instruktionsfilmer på Moderskeppet...Nu har jag inget bra redigeringsprogram alls, använder Picasa men är långt ifrån nöjd.
Ha en skön vinterhelg, här brummar rallybilar samtidigt som sportlovsturisterna anlänt, så nu lever byn opp minsann
Kramen

2016-02-13 @ 17:10:36
Postat av: Camilla

Jättefin! :D
Jag skulle aldrig ha ork och tålamod att lära mig Photoshop. Vet att jag försökte testa för länge sedan, men fattade ingenting.
Kram till dig Malin.

2016-02-16 @ 19:40:08
URL: http://www.camillasdagar.blogpot.com
Postat av: Paula i pörtet

Hej Malin, inne för att önska trevlig helg, lite sent påtänkt, har jobbat idag, o nu vräker snön ner utanför fönstret. Som ett julkort ser det ut, bra inramning för kommande Vasaloppsvecka!
Kramen

2016-02-20 @ 17:02:27
URL: http://paulaz.se
Postat av: Paula i pörtet

Heeej, inne för att önska trevlig helg! Uppe hos dig är det väl en vecka kvar innan sportlovet? Är du fri och ledig då? Ska åka lite lagg kanske? Ta en tur med barnen, eller pulkan? Kramiz

2016-02-26 @ 11:54:44
URL: http://paulaz.se

Kommentarer o hälsningar gillas ♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0