Lofotenresan, dag 1

I år blev året då jag kunnat pricka av två punkter på min Bucket List. Först New York och nu under semestern har vi varit till Lofoten med Arvid, Maria och Lars.
 
Dag 1 Luleå - Saltstraumen Bodö
 
 
 
 
 
 

 

Vägen från Norska gränsen ned till kusten var otroligt vacker, men det kändes i magen kan jag lova. Glad att det inte var vinter och halt i alla fall. Första natten sov några få timmar i en campingstuga i Saltstraumen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mammakero

Det är verkligen vansinnigt vackert på Lofoten! Vilket lyxigt hotell ni hamnade på med utsikten över vattnet! Ni verkade oxå sluppit brännande sol och en massa plusgrader, vilket är ett perfekt upptäckarväder. En massa fina bilder i alla 4 inläggen, som får mej att hoppas på att någon gång resa till Norge. Det är så vackert, men dyrt.

Svar: Ja vi hade inte så mycket boende att välja på, det var typ fullbokat överallt. Och ja det stämmer att det är rätt dyrt i Norge. Så ska ni åka under sommaren då gäller det att boka i tid. Det besvärliga är om man vill passa in hyfsat väder. Men vi hade tur med vädret, det regnade mest medan vi körde en längre sträcka utan att stanna, på väg tillbaks till Sverige. Och eftersom vi ändå fick fint väder hela semestern, då var det faktiskt skönt att svalka av sig lite i några dagar. Jag kommer absolut att åka fler ggr till Norge. Kanske ta lite mer gott om tid o försöka vandra upp på någon (hyfsat lättillgänglig) topp. Det saknade Arvid. Kram
Malkin

2018-08-07 @ 17:45:08
URL: http://mammakero.blogg.se

Kommentarer gillas ♥ :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0