Nytt år, nya möjligheter

 
2017 var inte något höjdarår..
 
Jag har inte mått så bra tack vare stress, mina problem med axlar och nacke som jag inte får bukt med. Detta gör att jag ofta har huvudvärk, är extremt trött och känner mig konstig o seg i huvudet.
 
Jag har provat det mesta, sjukgymnastik, kiropraktor, massage, inflammationsdämpande tabletter osv..
 
Det har varit svårt att hitta en motionsform som fungerar. Promenader och Indoor walking på gymmet är det som fungerar bäst. Detta har naturligtvis dessutom bidragit till att jag nått mitt topprekord på vågen också.
 
Men jag är lite stolt över mig själv idag, för jag har klarat av att helt tacka nej till fikabröd, godis och efterrätter i hela fyra veckor nu. Ska fortsätta med det hela februari också. Det har i alla fall bidrag till att minska halsbrännan - alltid ngt.
 
Dessa problem har gjort att jag knappt vill sitta vid datorn på fritiden och det har bidragit till extremt fattigt med inlägg i min bloggdagbok.
 
Andra saker som hänt under 2017 är att Emma flyttat hemifrån. Det är väldigt blandade känslor kring det, särskilt som hon inte lyckats få jobb än.
 
Sen har vi haft dödsfall i familjen, svärmor och en av våra kaniner. Och så mammas och pappas Milla som försvann. Väldigt ledsamt.
 
Annat som kryddat på eländet var problemet med vår elförsörjning i vårt hus. De hände väldigt mycket konstigt innan vi fick hjälp med det. Och till sommaren återstår det att återställa den i höstas uppgrävda gården. Felet satt mellan skåpet och huset och hade kunnat orsaka värre skador så vi hade tur ändå.
 
Sedan höll bilen som vi köpte hösten 2016 på ruinera oss alldeles. Det var problem med den hela tiden, vilket grävde ett djupt hål i börsen. Till slut orkade vi inte ha kvar den och köpte en helt ny bil, billig var den inte men det känns jättebra med nybilsgarantier i många år framöver. Och den är verkligen fin att köra vår nya Mazda CX5.
 
Nu hoppas jag att 2018 blir ett trevligt år. Det är detta år som jag ska fylla hela 50 år. Det känns helt sjukt, det var ju nyss pappa hade 50 års kalas!
 
I början av mars ska jag åka iväg på en mycket spännande resa med en väninna som också fyller lika många år i år. Det är därför vi unnar oss något extra!
 
Visst har det hänt roliga och bra saker också under 2018. Krakow resan var trevlig och sedan var jag till Kvikkjokk med fotogänget i höstas, det var en höjdare och kanske får den ett eget inlägg här på bloggen i efterskott.
 
Men nu ska jag pausa från datorn en stund. Kanske ta en promenad.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Jaa du. Detta år!
Hoppas vi inom en rätt snar framtid kan skratta åt eländet och känna medvind.
Det ser vi fram emot vännen.
Vågen törs jag nästan inte närma mig, ska ta tag i saken...snart Puss!

Svar: Ja det sägs ju att vinden ska vända och att efter regn kommer solsken. Jag tror att det har vänt för dig nu vännen! /Kramis
Malkin

2018-01-28 @ 13:09:35
Postat av: Ninnie

Å, tråkigt att höra, men hoppas att detta året blir bättre för dej och din familj! Jag hade inte heller något bra år 2017, allt möjligt jobbigt som hände. En olycka kommer sällan ensam sägs det ju...Men man måste se framåt ändå, och hitta glädje och tacksamhet över det man har- trots allt. Kram, från Ninnie

Svar: Ja jag skäms lite att klaga när jag vet hur tufft ditt år har varit. Nu får vi hoppas att 2018 till ett fint år! Kramar Malin
Malkin

2018-01-28 @ 18:06:45
URL: http://ninni-e.blogspot.com
Postat av: mammakero

Motgångar som attackerar en utan slut kan knäcka en. Vet hur det känns när problemen känns som en ändlös räcka med ingen slut i sikte. Då får det bli att önska om att det nya året ska bli bättre. Det har jag oxå förhoppningar om, att 2018 ska bli bra mycket bättre än det varit hittills.

Svar: Jag visst känns det så ibland. Vet ju att du också haft mycket tuffa utmaningar. Så nu får vi hoppas att det vänder och att 2018 blir ett toppenfint år. Kram
Malkin

2018-01-28 @ 19:04:01
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: Eva

Då säger vi välkommen till 2018 - ett bra år! Vi får säkerligen hitta på en ny, utmanande fotoresa i år. //Eva

2018-02-15 @ 21:40:37
URL: http://ottophoto.se

Kommentarer gillas ♥ :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0