Malin

Tisdagstema - Motion
 
Deltog i tisdagstema ett par ggr för 5-6 år sedan. Nu tänkte jag försöka att återuppta detta suveräna sätt att utmana sig inom fotografering. Jag vill så gärna hitta olika sätt som kan föra utvecklingen framåt.
 
Veckans tema är Motion, och motionsbilder har jag gott om. Motionerar själv gör jag alldeles för sällan, i alla fall under den vintriga halvan av året. Under sommarhalvåret cyklar jag gärna, minst 100 mil varje sommar (mitten av april - sep).
 
Fotar motionärer är jag desto flitigare på. Har barn som sportar så judo, basket och fotbollsbilder har jag drösvis av. Men här väljer jag att visa en bild från en agilitytävling som jag varit på i höst. Agility är en härlig motionsform för hundägare. Det jag fascineras över varenda gång är att alla hundar som är med är så väldresserade och så otroligt positiva. Dem älskar verkligen att tävla i agility. Roligt också är att se att alla sorts hundar kan vara med, spelar ingen roll om man är liten eller stor, tjock eller smal, vit eller brun, lurvig eller korthårig osv osv 
 
Den här bilden tycker jag är lite rolig då hundförare och hund ser ut att vara på väg åt olika håll.
 
Sonja

Mitt i aktion! Härligt!

Svar: Hej, va kul att du kikar in här också :) Saknar dig i bloggvärlden.
Malin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress