Före eller efter?

Den här tiden brukar jag dela in livet i före och efter bokslutet. Fast just nu är jag uppe mitt i. Bilden illustrerar vad som snurrar i mitt huvud. 

image129


De närmaste dagarna kommer att bli hektiska, så bäst att hoppa i säng så man är någorlunda pigg imorgon. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Sonja

Har samma indelning på livet just nu, tyvärr.
Jag har å andra sidan inte lika mycket som du kan jag tänka mig.

2008-01-15 @ 08:26:56
Postat av: IBW

Hektiskt liv, men du verkar ha mycket roligt jobb. Ett jobb som jag skulle gilla, eftersom jag gillar siffror. Har hållit på med bokföring en del när P-E hade eget företag, men själva bokslutsjobbet brukade vi anlita någon expert, som du,

2008-01-15 @ 10:11:54
Postat av: Syster

För att inte glömma ankommande mail och alla som kommer in på kontoret med diverse funderingar.
Tur att du slipper lönebiten för den är diger i och med årsskiftet, dess årsrapporteringar, programuppdateringar och alla beloppsförändringar.
Det gäller att hålla tungan rätt i mun. Tänk att man gillar detta jobb trots allt. =)
Tack och lov har jag inte dina arbetsdagar nu.

2008-01-15 @ 12:17:18
URL: http://nicas.blogg.se
Postat av: keb

ooooops
Här var det fart och fläckt!
Annat mot mina sovmornar....:)
Akta dig malkin så det inte blir för mycke
lås in chefen i skrubb

om han blir besvärlig ;-)

2008-01-15 @ 12:27:03
Postat av: Malin svarar:

Sonja, ja säg inte det, det kanske bara jag som är lätt uppstressad!
IBW: Ja ja tror att det här jobbet skulle passa dig efter att ha läst sanningarna om dig. Skulle jag ha lite mindre att göra och mindre stress då hade jag ett toppenjobb.
Syrran: Ja mailen hur kunde jag glömma dem, jag
druknar nästan i dem.. Ja jag har ju jobbat med
löner och vet vad det innebär, som tur är har vi en egen avdelning för sånt :)
KEB: Kreativ idé det där m chefen, fast hon sitter sjuttiomil bort så det är lite svårt..

2008-01-15 @ 21:12:30

Kommentarer gillas ♥ :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0