Kåbdalis

Efter den sköna påskledigheten i stugan var det bara att packa om väskan, för på tisdagsmorgonen drog vi iväg med jobbet på arbetsplatsträff i Kåbdalis.
                            

På em fick vi ett par timmar över för slalom, för mig blev det faktiskt säsongens enda slalomåkning. Synd att det hade regnat under natten, för det var sååå tungt att åka, jag var helt slut i benen efter endast 4 åk..
 

                    

Åkte sittlift för första gången i mitt liv, både upp och ned! Det var spännande för mig som fått svindel på äldre dar.

 

Vi fick även göra något annat som jag uppskattade riktigt mycket, ngt som gav mig grym träningsverk i dagarna tre..

                 


Trots att jag anser mig vara ridkunnig (även om det varit mycket glest mellan tillfällena de senaste 15 åren) så hade jag dålig kontroll på min häst. Hästen föredrog att följa ledarekipaget istället för att lyda mina instruktioner, men så var det också första gången med westernsadel och lösa tyglar. 

 

Efter dessa aktiviteter, bastun, den suveränt goda 3rättersmiddagen och lite charader på kvällen, så var man lagomt mör när man kröp i säng i stugan kring midnatt.


Dag 2 hade vi möte på fm, sen fick de som hade krafter kvar ytterligare någon timme i slalombacken. Jag och några andra roade oss bl.a. med att strosa runt på husvagnsparkeringen och titta på husvagnarna och deras förgårdar = fina små stugor i alla färger och olika stilar. Bjuder på ett axplock.
 

                    

Sådärja, nu fick ni också besöka mysiga Kåbdalis!
Nu lovar jag att det inte blir fler snöbilder förrän tidigast i oktober.


Vilken påsk!
Vi har verkligen haft 5 ljuvliga dagar i stugan. Solen har lyst på oss varje dag. Snön har smält bort. Vi har haft lugnt och skönt. Ätit gott, givetvis alldeles för mycket gott.. Umgåtts med både min och makens familj. Datorn packades aldrig upp men kameran har gått varm :)

Middagen hos svärmor på påskdagen åt vi ute på altanen, det måste vara rekordtidigt. När vi åkte hem från henne vid 18 tiden var det otroliga 15 grader varmt i skuggan.

Och visst nacken och axlarna mår mycket bättre nu!! =)

Har skummat lite snabbt bland alla inlägg på Bloglovin, verkar som om solen lyst på Er alla! Tyvärr hinner jag inte med ngn bloggrunda på ett par dagar, jag måste packa nu, skall nämligen resa bort i dagarna två, tillbaks till vintern igen..


Tjingeling
GLAD PÅSK
Jag skall försöka vila min onda axel och nacke i påsk, vilket betyder att jag kommer att ligga lågt med bloggandet och datoranvändadet i några dagar. Förhoppningsvis ska jag fylla mina lediga dagar med sol, god mat och trevligt umgänge.

Hoppas att solen lyser på Er oxå!


Leksaker


Kameran och datorn, det är mina bästa leksaker. Blev sittandes ett par timmar vid datorn ikväll, pysslade lite med bloggdesignen (som ni antagligen märkt), tillverkade min första egna header och fixade lite med PSE (Photoshop Elements). Himla kul är det när man känner att man gör små framsteg bara man tar sig tid.

Förresten vet ngn av er om det går att fixa så att man slipper se den irriterande rutan runt om ett foto medans websidan laddas?

 Jag fattar inte att alla jätteunga tjejer o killar verkar kunna sånt här, bara så där..

Helg igen lovley!


Family on ice

  


Vi har haft en alldeles alldeles underbar helg i stugan. Det är så här vi helst vill spendera vår påsk. Men då behövs mer snö och många minusgrader om nätterna i en och en halv vecka till. Jaa jag vet man får inte allt man önskar här i världen.

Förutom aktiviteterna på isen så har vi ätit och fikat gott tack vare mamma/mormor och så har vi badat finbastu :)
Givetvis måste jag passa på att tacka pappa/morfar som borrar hål, agnar krokar och tankar skotern!
Javisst har vi skämts bort ordentligt i helg.

Hörde sonen säga till storasyster när han packade inför färden i fredags: - Hur skall vi klara oss en hel helg i ödemarken?
De var aldrig något problem, ingen av dem var ens särskilt pigg på hemfärd när det var dags.

Inköpt julklapp


                                    

Nehej några gångstavar är det inte :)

                        


Har mamma sagt att pengarna ska användas till fotoprylar så måste man givetvis respektera hennes önskan :)

Ett motljusskydd och ett monopodstativ blev det. Har varit sugen på ett vanligt trebent stativ, men jag får för mig att detta kanske blir mer använt eftersom det är lättare att bära med. Tanken är att jag ska packa med det i Barcelonaväskan, och om det inte duger till att minska skakningsoskärpan på mina foton, så kanske det duger till att knocka eventuella ficktjuvar med?

Annars så är det riktigt Aprilväder nu, ömsom snö, regn och sol.. Snart tar jag fram min Rex ur skjulet.


RSS 2.0