Skönaste julen!

                   
  
 
 
Denna jul har varit så sköön! Sällan har jag varit så långledig, 11 hela dagar. Har verkligen unnat mig att ta det lugnt. När vi inte ätit, fikat eller umgåtts med familj och vänner, då har jag sett på Downton Abbey, bästa tv-serien på länge. Har smugit mig upp innan de andra vaknat och tittat i min ensamhet, skrattat, njutit och till och med gråtit en skvätt samtidigt som jag tömt julgodiset och druckit julmust. Japp innan frukost, så ljuvligt onyttigt. 
 
Upptäckte denna serie i höst under säsong 3. Beställde första säsongen till mig själv i julklapp. Såg den på juldagen och annandagen, sen köpte jag säsong 2 på mellandagarna. Har bara ett ynka avsnitt kvar att se nu :(
 
                                         
 
Kanske kommer en sammanfattning av 2012 enligt tradition, kanske inte. Först ska vi fira in det nya året tillsammans med några nära och kära från gubbens familj.
 
GOTT NYTT ÅR önskar jag ER ALLA som ev kikar in här fortfarande!
 
 
 
 

GOD JUL!

Från oss alla till Er alla önskar vi en riktigt GOD JUL!
 
 
Huset är städat, knäcken är kokad, klapparna inslagna så nu väntar vi på att julefriden ska infinna sig.
 

Att ha haft fullt upp

November behöver inte alls vara trist.
Man kan gå på konsert med sin syster, åka på konferens med jobbet, gå i rampljuset på Guldklubbsfesten, ha projektavslut på Western Farm eller gå på välgörenhetskonsert med kollegorna från kontoret.
 
Nu är det december och jag ligger efter med alla julbestyr..

RSS 2.0