Vår älskade vår

                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För två veckor sedan åkte vi slalom, snart kan vi börja kratta gården, åhh vad det är härligt med vår!!
 
Jag har kommit igång med cyklandet för säsongen. Jag ska försöka knäcka mitt säsongsrekord på 122 mil i år, men absolut minst ska jag cykla mina vanliga 100. Har redan fått ihop 7 mil vilket jag känner mig ganska nöjd med.
 
Det har varit mycket med barnens skola den senaste tiden. Emma har haft riktigt stressigt med alla prov och inlämningsuppgifter, preliminärt har hon kommit in på sitt förstahandsval till gymnasiet. Det var 39 sökande till 28 platser så jag hoppas och håller tummarna hårt för att det ska gå vägen. Arvid har också haft extremt mycket läxor, häromdagen räknade han till 7 läxor.
 
Basketsäsongen har nu avslutats och fotbollen dragit igång med full kraft för Arvids del. Två träningsmatcher har de spelat och nästa helg är det cup i Storforsen.
 
Vi har fått klartecken för sommarens byggen, en ny farstukvist och en liten friggeboda/förråd.
 
Och Londonresan den närmar sig med stormsteg, det ska bli såå himla kul.
 
Sen har det hängt något annat som ger pirr i magen för min egen del, jag har via en väninna fått ett riktigt fotouppdrag, om precis en vecka. Och sköter jag mig kanske jag får fler!!!
 
Tjingeling!
 

Finalfunderingar

Här i stan går vi omkring som tuppsjuka hönor och väntar på att finalspelet i Hockeyns Elitserie ska dra igång. Drömfinal kallas det i folkmun nu när de två nordligaste lagen ska möta varann. Spännande är det, men i värsta fall kan det bli en mardrömsfinal, ja menar förlora mot Skellefteå NEJ det vill vi absolut INTE.
 
Vi är på gång, vi är laddade vi är tända!
 
Vore så skoj att dra ut på stan och fira guldet med kameran i hand.. *drömmer*, men men there´s some job to be done first. HEJA LULEÅ!
 
 
Trist dock att det finns företag och andra oseriösa personer som köper upp massor av biljetter och säljer sedan dyrt på Blocket :(
 
Uppdaterat efteråt:
 
Förlust i första matchen i suddendeath 0-1
Förlust i andra matchen 2-4
 
Tredje matchen spelas ikväll borta. Tyvärr har Skeå varit mycket bättre än Luleå, så jag har nästan gett upp guldet redan.. :(
 
.. och förlust i tredje matchen med 1-2.. Räknar med att det är kört för den här gången.
Ja nu är det klart, förlust i fjärde matchen med 0-4. Bara att gratulera SAIK, ni var bäst.
 
Och vi Lulefans får glädjas över silvret och komma igen med nya krafter nästa år.
 
 

Påsklov

Slutade efter lunch idag. Efter ett besök hos frissan promenerade jag upp i backen och tittade på när grabbarna åkte slalom. Jag gläds över att Arvid hittat tillbaks till utförsåkningen igen (datorfri tid i friska luften), han ville inte alls åka förra året.
 
 
 
 
De ska tydligen upp i backen i morgon igen, för fjärde dagen i rad. Uppdaterat dagen efter: Det vart lite ändrade planer, vi for till Måttsund i stället. Skidåkning istrålande sol från klarblå himmel, det är lycka det!!.

Ljuvliga påsk

 
Vi spenderade påsken precis som vi alltid gör. Ett par dagar i stugan, med skidåkning - den obligatoriska skogskojeturen, bastubad, lite skoteråkning, med mycket god mat,godis och med umgänge med mor och far. Precis som jag alltid vill spendera påsken!
 
Vi var även och hälsade på svärmor/farmor på långfredagen.
 
På annandagen gjorde vi en del nytta hemma oxå. Sånt ska ju också hinnas med..
 
Japp nöjd är jag och vädret kunde vi inte heller klaga på i år heller :)

RSS 2.0