Glad Påsk!

Så härligt med lite långhelg igen :)  Glad Påsk önskar jag dig ♥

Style by Emma

 
Nu är det mesta på plats i Emma omstylade rum. Jag måste erkänna att jag tycker att det blev riktigt snyggt även om jag var skeptisk.
 
Om ni undrar över den lila färgen som skiftar så kraftigt i färg, så är vissa bilder tagna i strålande solljus, andra i skugga och de bilder som drar nästan åt det vinröda hållet är tagna i mörkaste mörker, utan blixt. Men det är en lila som drar lite åt mörkcerise i solljus.
Och med i collaget finns vår kameraskygga tonåring/Directioner med på ett hörn, antagligen mot sin vilja, men hon läser ju inte morsans blogg så.. ;-)
 
Förebilderna glömde vi som vanligt, men kika in här, dra av lite leksaker och plussa på drygt 70 affischer så vet ni.
 
 

Bråda dagar

 
"Nusse" eller kanske är det "Tusse" har jobbat hårt de senaste dagarna. Hon samlar hö, halm, tidningspapper och för in i sovboet, där hon stökar runt innan hon skyndar ut för att hämta mer. Och bråttom har hon, hon bara dundrar upp och ner för trappen.
 
Det skär i hjärtat att veta att hon kommer att bli besviken..
 
Men det räcker med två, det är en hel del jobb att sköta om dem, jösses vad de bajsar! Men nog har dem vunnit mitt hjärta, Emmas gulltussar.

Sportlov?

 
Ja då var årets sportlov över. Eller kanske vi kan kalla det sjuklov.. Förra lördagen åkte vi upp till stugan, väl där insåg maken att han hade feber.
 
Vi andra hade i alla fall två mysiga dagar, med skidåkning, skoterkörning, bastu och med mamma/mormor som servade oss med en massa god mat och fika.
 
På måndag åkte vi tillbaks och på tisdag kväll insjuknade Arvid, och dagen efter Emma. I skrivande stund pågår en kamp i min kropp mellan mina vita blodkroppar och fiendebacillerna. Ont i halsen har jag och en otäck hosta, men ingen feber än.. Peppar peppar
 
Och som tack för i helg så smittade vi ner mamma också .. :(
 
 

RSS 2.0