Fotouppdrag - Vårmässa

 
Nu är fotouppdraget utfört, i alla fall första delen med själva fotandet. Det var lite nervöst och är fortfarande för uppdragsgivaren har inte sett något än..
 
Det var som jag misstänkte inte helt enkelt att fota inne i mörka Arcushallen. Jag var tvungen att ta ett beslut, vrida upp ISO eller montera på blixten. Jag valde det första, av två skäl. Jag behärskar inte att ta fina bilder med blixt - får inte till ngn feeling i fotona och dessutom är det inte min "fotostil". Tänkte som så, att har de gillat mina foton innan så kör jag som jag brukar, dvs utan blixt. Men jag är inte helt säker på att det var det "vinnande" konceptet för just detta uppdrag.
 
Sitter nu och försöker jag sortera bland fotona, slänga skräpet, räta upp och beskära lite där det behövs. Har sorterat ut några av mina egna favoriter:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är väl rätt så tydligt att det är detaljbilderna som jag gillar bäst själv :-)  Hur som helst så var det riktigt riktigt roligt att leka fotograf för en dag! Man fick verkligen öva på att "ta för sig", fråga om det var ok att fota ute i vimlet. Något som jag är väldigt dållig på när jag är ute privat.
 
För övrigt tyckte jag att mässan var riktigt bra. Det var länge sedan jag var på den. Det var inte "bara det vanliga skräpet" som på alla marknader, utan väldigt mycket fina och inspirerande montrar. Roliga aktiviteter som matlagning på scen med Markus från Mästerkocken, inredningsinpiration av Isabelle McAllister, vinprovning, dansuppvisning, tårkalas för barnen och modevisning m.m
 
Japp det var en rolig och annorlunda dag!
 
 

RSS 2.0