Rivstart

 
Cykelsäsongen satte igång med en liten rivstart. I söndags kom jag upp i 13,2 mil. Hoppas vi inte får skitväder hela långhelgen som vi har framför oss nu, så jag kan cykla mer. Har tagit ut semester på klämfredag :)
 
Bilden ovan togs före påsk när jag och Arvid tog en liten cykeltur till centrum. De färggranna målningarna som syns på bilden är målade av konstnären Erling Johansson.

Schnabb update

Ska snart iväg och hämta Emma från judon. Kom på att jag skulle blogga att Emma är "månadens judoka" på Luleå Judoklubb :)
 
 
Bild: Lånad från Luleå Judos hemsida.
Exakt vad det innebär vet jag inte, men alltid trevligt att bli uppmärksammad för sitt flit. Det finns en liten intervju också om ni klickar in på länken.
 
Kul också att ngn får fota damen :)

Glad Påsk

 
Önskar alla en skön och givetvis GLAD PÅSK!

Våra guldhjältar

Kan inte låta bli att bjuda på en bildbomb från dagens firande av våra guldhjältar,  Northland Basket.
 
 

SM-guld Northland Basket

Hade gärna varit där igår när stans baskettjejer, efter ett antal andra placeringar, ÄNTLIGEN vann SM-GULD, vilken stämning det var där, det kokade för fullt i  fullsatta "LEA" och säkerligen på stan efteråt också.
 
Men vi var lite för sent ute med att försöka boka biljetter, så vi följde utvecklingen på nätet, samtidigt som vi var och firade vår kompis Lars födelsedag. Matchen var extremt jämn och ootroligt spännande. De sista minutrarna såg vi direktsänt min mobil. Med 30 sekunder kvar ledde Northland med en ynka poäng. Men dem gjorde det, dem vann den tredje SM-finalen mot Norrköping Dolphins 76-72!! Så otroligt roligt och välförtjänt.
 
Arvid och jag cyklade en sväng till stan i morse och även så här dagen efter syntes spåren efter bragden. I morgon kväll cyklar vi nog in till stan och tittar på kortegen och hurrar för tjejerna.
 
Sen måste jag ju säga att vi hade det väldigt roligt på 43 årsfesten också. Vi skrattade så vi tjöt och tårarna  sprutade. Vilket gäng och vilken härlig kväll.

Rosa shopping

Shoppade lite igår. Man kan nästan tro att min rosa period från slutet av 80 talet har återuppstått :)
 
 
Efter att ha använt en mobil med rejält krossad skärm i några månader var det härligt att få en ny (tjänste)telefon, en Samsung Galaxy S4 mini. Tänkte jag skulle vara lite extra rädd om den så jag gav mig ut igår för att skaffa ett fodral. Hade en kravspec i huvudet när jag gav mig ut. 
 
- Telefonen ska sitta fast i fodralet (så jag inte tappar den när jag tar i och ur telefonen)
- Fodralet ska vara anpassad till modellen (så kamera och knappar nås ordentligt)
- Fack för körkort och betalkort (slippa handväska och plånbok vid vissa tillfällen)
- Och nästan viktigast av allt, i en färg som gör den lättare att hitta!!
 
Sen var vi förbi på sportaffären för att köpa nya fotbollsskor åt Arvid, hans stortå var på väg ut genom det förra paret.. Det var då jag slog till på följande:
 
 
Det sägs ju vara bra att träna.. Har kommit igång med situps och ngn annan övning där man ligger på rygg och för upp benen i 90 gradersvinkel. Tack vare dig Maria!
 
Plankan och armhävningar fungerar dock inte. Plankan pga av min steloperade stortåled och armhävningar pga mina handleder. Handlederna är även är ett bekymmer när jag cyklar. Och ja cykeln har faktiskt luftats på en kortare tur härom veckan, kanske borde ta en sväng med den i dag?

Mera korgboll

Det blev ännu en helg i baskethallen, men det är ju så roligt!! Extra roligt den här helgen var att mina föräldrar också kom och tittade på när Arvid spelade. Jag tror att även dem tyckte det var roligt. De hade bara tänkt se en match, men de stannade och såg en till :)
 

 
Killarna har spelat och kämpat jättebra. De vann alla sina matcher utom semifinalen där de förlorade med ynka 4 p mot Lule City. Och våran lilla gosse har gjort poäng i alla matcher. *stolt mamma*

Nu är alla matcher och cuper över för denna säsong med basketen, men jag tror att de fortsätter att träna ett tag till. Hoppas att alla killar fortsätter nästa år, vi trivs så himla bra med hela gänget runt laget.
 

RSS 2.0