Frisyrvisning

 
 
Nu är min dator fixad, den har fått en ny skärm och jag blev inte ruinerad, så skönt :)
 
I går var jag på frisyrvisning med snällaste Maria som alltid ställer upp på mina infall. Det var några gymnasieelever i årskurs 3 som hade anordnat den. Största anledningen till att jag gick dit var för att få öva på att fota lite. Svårt var det, men alltid lär man sig något.
 
Och innan vi gick dit så var vi och åt Sushi till middag, så fick vi även chansen att prata av oss lite. Jag har haft lite turbulens i mitt känsloliv den senaste veckan. Men jag kan i alla fall meddela er som undrar, så blir jag inte arbetslös :)
 
Bjuder på lite frisyrer också, någon av er kanske blir inspirerad och skaffar en ny frisyr?
 
Svårt att bestämma sig om du ska vara blondin eller brunett?
 
 
 
 
 
 
 
 

Error

Min dator är trasig, det är därför inläggen bara lyser med sin frånvaro. Lämnade in datorn i förrgår och väntar på ett kostnadsförslag på reparationen :(
 
 
 
 

Februari

 
 
Blogglusten finns, men det har varit dåligt med inspiration till inlägg. När vardagen rullar på så händer inte så mycket annat än "det vanliga" som man skrivit om så många gånger, känns som man bara kör repriser.
 
Jag är glad över att vi fått mildare ute, särskilt för våra kaniners skull, nu kommer de ut i utehagen ibland och tar små glädjeskutt.
 
3 semlor har jag redan ätit och motionen måste tas tag i..
 
I veckan som gick var jag med några kollegor och såg Northland Basket (Luleås damlag) vinna över serieledarna Norrköping. Vi åt middag tillsammans innan matchen på arenan, ett trevligt avbrott i vardagen.
 
På jobbet kryper uppsägningarna närmare, på fredag ska dem börja delas ut. Ännu vet vi inte vilka som drar  vinstlotterna. Galghumorn står högt i tak och jag har sökt ett par jobb.
 
Ser fram emot morgondagens möte på fotoklubben. En påsiktsbild (utskriven förstoring), 10 temabilder på temat grön (bilden i detta inlägg är en av dem), en singelbild att tävla med samt en mapp med 20 valfria medlemsbilder att visa upp har jag plockat ihop. 
 
Uppdaterat efteråt: Blev precis tillfrågad om jag ville bli styrelseledamot i fotoklubben, jag var wild and crazy och tackade ja. Undrar var som förväntas av mig nu? Jag antar att jag lär märka det så småningom.
 
Det var väl läget just nu, typ.
 
 
 

RSS 2.0