Shit redan advent!

 
Oj oj oj vad tiden rusar, nu snurrar lp-skivan (livet) så fort att det snart är risk för urspårning!
 
Första advent idag. Vi har varit  tillsammans med syrran, mamma och pappa och firat brorsans flicka som fyllde 10 år i torsdags.
 
Samma dag fyllde även en av mina käraste väninnor år, henne firade vi i fredags med ett mysigt bad i deras nya utespa. Vi blev även bjudna på Cava, smörgåstårta och vanlig tårta.
 
Lite adventsmysigt har vi också fixat här hemma så klart.
 
Dammade till och med av min kamera för att fota en annan av mina kära vänner ekorren.
 
I morgon går vi in i december med allt som det innebär.
 
Kram alla tappra som hittar hit ♥
 

Bortskämd med de bästa!

Jag är bortskämd med många goda vänner. När jag fyllde år för drygt en månads sedan var maken i London med vänner och såg på fotboll. Då passade jag på att samla mina närmsta väninnor (inkl. syster) på en liten fest.
 
Och trevligt hade vi, stundtals skrattade vi så man nästan trillade av stolen. Helgen därefter var jag ut med tre härliga väninnor på afterwork med Sushi och Clarion Skybar.
 
I går hade vi parmiddag med ett par som vi umgåtts med i 24 år! Och titta så mycket fint dem hade med sig till oss:
 
Morbergs glögg, fina servetter och värmeljus samt en jättefin diskhandduk. Jag blir generad!
Vi lagade ngt vi inte gjort förut, nämligen kalkon! Så det eg borde vi kört lite thanksgivingtal, för det är vad jag känner, dvs tacksamhet för alla goda vänner vi har.
 
Annars så är jag lite småmallig över mig själv. Har kommit igång riktigt bra med spinningen. Har varit på 5 pass nu, förra veckan blev det 3 pass på 5 dgr!! Jag ska köra 3 pass nu till veckan också. Det är så härligt att ha kommit igång med en fungerande motionsform vintertid också!! Har till och med köpt mitt livs första gymkort!!
 
Så nöjd!
 

RSS 2.0