Andra semesterhalvan

Efter en vecka i stugan åkte vi hem. Kan inte minnas att vi gjorde ngt särskilt, kanske cyklade jag ngn mil eller två? Det går mycket trögare med cyklingen i år än förra året. I skrivande stund ligger jag 30 mil efter om man jfr med samma tid förra året.
 
Men på torsdag då åkte jag tillsammans med min vän Anna till Umeå Fotbollsfestival. Våra pojkar spelar i olika lag så vi åkte mellan olika fotbollsplaner och såg alla killarnas matcher (tors-fre). Som tur var krockade dem inte med varann. Sedan hann vi också med lite shopping och så åt vi vårt livs godaste pizzor till middag på den Italienska restaurangen Vezzo.
 
Medans våra makar bodde i skolsalar på luftmadrasser tillsammans med fotbollskillarna, checkade Anna och jag in på You&Me Hotel inrymt i Umeås nya Kulturarena. Lånade en bild från deras hemsida på den i min smak häftigt designade byggnaden. Har dock hört att åsikterna är väldigt olika angående denna byggnad.
 
 
Foto: Visit Umeås hemsida 
 
Hotellet är centralt, trendigt och fräscht och samtidigt mycket prisvärt. Och utsikten från sängen var riktigt nice:
 
 
Och så lite fotbollsfeeling med våra söner:
 
 
Det var en riktigt trevlig utflykt. Mer såna i mitt liv tack :)
 
Och vad gjorde jag sista semesterveckan då? Jo jag fotade kvarterets ekorrbäbisar:
 

 
Sen hade vi trevligt knytkalas med två familjer med söner i Arvids fotbollslag. Vilken buffé vi dukade upp. Tyvärr glömde jag fota :(
 
Var även iväg med två av fotocirkeltjejerna på en fotoutställning med Lennart Åström i Kalix.
 
 
Och sista helgen då hade jag fullt upp med roligheter. Åkte mellan Arvids fotbollsmatcher i Kurirenspelen och  Konst i det Gröna där vår fotocirkel ställde ut lite av våra alster som en presentation av vår fotocirkel. En av oss sålde en tavla och mest troligt värvade vi någon ny medlem.
 
Jag hade inte tänkt att vara med alls då jag inte tycker att mina foton är konst, men jag gjorde en serie av mina ekorrfoton och dem verkade i alla fall vara uppskattade.
 
 
 
Vilken tur att jag ändrade mig och var med, för vi hade riktigt trevligt i vår lilla monter :) 
 
Och idag var jag tillbaks på jobbet...
 

RSS 2.0