Dofta gott

 
I fredags åkte jag ner till Umeå för att hälsa på en kollega som flyttat dit i höstas. Efter jobbet var vi ett gäng på 6 tjejer, en exkollega o resten nuvarande kollegor, som besökte Invito där vi åt Afterwork buffé, surrade och skrattade så tårarna rann. Senare på kvällen kikade vi in på Bishops och ännu senare när alla andra utom Jeanette och jag gett upp då gick vi till ngt halvlurvigt ställe. En pub med livemusik där man kände sig ung...ja det var också en upplevelse.
 
Dagen efter shoppade vi lite. Ja eller på Rituals blev det rätt mycket. Trevlig personal och tydligen beroendeframkallande produkter. Är redan kär i handbalsamen. Blev även 2 toppar från Vero Moda som Emma sedan försökte lägga beslag på.
 
Roligt att göra ett litet avbrott i vardagsstressen. 
 
Ikväll ska syrran och jag se den omtalade filmen..
 
Tjingeling

Fammu 90 år


Min svärmor, makens mor och barnens farmor fyllde hela 90 år i måndags!
Självklart åkte vi upp och och firade henne. Om allt går bra, så ska hon bli mormorsmormor till sommaren!

Arvid vår Glada(n) kille

Det kan vara sista året som Arvid tränar och spelar basket, jag hoppas inte det. Men han är mer intresserad av  fotboll och nu när dem har chans att träna fotboll även under vinterhalvåret så blir det kanske lite för mycket. Jag har varit slö på att ta med mig kameran denna säsong, men igår gjorde jag det. Så här kommer en hel serie av Arvid in action.
 
 
 
 
Fotomässigt är det roligare att fota fotboll, det är så mörkt i baskethallarna att man måste vrida upp ISO så mycket att bilderna blir brusiga och trista.
 
 

RSS 2.0