Vackra vårvinter

Vårvintern kan verkligen vara helt fantastisk här uppe, hoppas att vi får njuta av några perfekta vårvinterdagar under påskhelgen. *längtar*
 
Men det är konstigt, det kan verkligen vara hur vackert som helst ute, men så fort jag tar mig ut med kameran då samlas molnen.. Hann ta några fina bilder idag innan det vart mulet.
 
 
 
Förresten mitten av mars.. var det inte jul precis?
 
 

Luleå on ice

Vi kan ha kallt, jättekallt, det kan blåsa hemska isvindar och vi kan ha snöstorm. Vi kan också ha blida och blixthalka. Men vi kan också ha ett par minusgrader och sol och då vintern är helt fantastisk i en stad som Luleå. Förra söndagen var en sådan dag, kanske lite för många minusgrader om man ska vara petig.
 
 
 
I går anordnades det något som kallades "Luleå on ice" som nästan lockade man ur huse ut på isen i Södra hamn. Solen hade tyvärr annat för sig, det snöade lite lätt en stund, men temperaturen var riktigt behaglig.
 
Jag och tjejerna i mitt fotogäng (minus en) gav oss ut på isen för att fotografera aktiviteterna på isen och fika tillsammans på Gråsjälören.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja som ni ser, nästan alla var där! Och alla tog sig fram på olika sätt, skoter, spark, barnvagn, skridskor, apostlahästar, rattkälke och traktor! Andra åkte konståkning, spelade hockey och curling medans andra pimpelfiskade.
 
Men aktiviteten som lockade flest fotografer var nog slädhundsturerna. Hundarna verkar verkligen älska att dra, dem var så ivriga på att få komma iväg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det såldes även fika och korv, det var dansuppvisningar, teater, barnen åkte rutschkana på isborgen, stolpklättring och gjordes menzatester. Det sista var inget för mig :D
 
 
Bra initiativ Luleå kommun!
 
 
 

RSS 2.0