Dansas julegranen ut

              


Nu har jag plockat bort det sista av julen, dvs stjärnorna och ljusstaken i köket. Tomtarna började så smått att marschera ut redan på nyårsafton och resten av julsakerna inklusive granen plockade jag ned förra helgen.

Vardagen tog plats redan i veckan med läxor, skjutsande och sovtider. Men nu är det helg och jag skall shoppa :) Fick ett presentkort av mamma och pappa i julklapp som nu skall spenderas.

För övrigt är jag sällan så barskrapad som nu, räknar ned dagarna tills barnbidraget dyker upp om en vecka, men det är självförvållat så jag klagar inte.


Trevlig helg!


Update efteråt: Vi hade en liten familjesammankomst med lunch på IKEA i Haparanda lördags, mamma o pappa kom norrifrån och min familj och syrran söderifrån.
Jag hade 4 grejer på inköpslistan, en blev inhandlad, en läslampa, den kostade ca 100 kr om jag minns rätt. Sen slank det ner en massa annat smått och gott för 1600 kr ytterligare. En massa billigt bra att ha, inget särskilt men egentligen inget onödigt heller, eller jo ljuslyktorna kanske har ju massor redan.. Ett litet projekt till gillestugan införskaffades, det kanske kommer ett inlägg om det så småningom.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Åh, trevligt med shopping! Bra med presentkort att ta till, då kassan tryter. Hoppas att du hittar något kul. :)

Kram och hoppas att ni får en mysig helg!

2012-01-13 @ 21:22:42
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: mammakero

Läcker bild!

Det är kul med shopping om humöret är rätt! Ha det trevligt på shoppingturen!

2012-01-13 @ 22:10:38
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Päivi

Hoppas du hittar något trevlig på shoppingrundan och visar även oss ;) Fick också ett presentkort av mina föräldrar, till Ikea, den har vi redan spenderat under mellandagarna :DTrevlig helg! Kram!

2012-01-14 @ 08:56:36
URL: http://paivja.blogspot.com
Postat av: Malin

Päivi då fick vi samma sak i julklapp! Och ni andra på Ikea finns massor av saker man behöver utan att ha vetat om det..

2012-01-14 @ 16:51:40
URL: http://malkins.blogg.se/
Postat av: Lena

Jag räknar också ner tills det blir påfyllning på kontot igen. Januari är en tuff månad med jul och födelsedagar.

//Lena

2012-01-15 @ 17:31:10
URL: http://bloggissoder.blogg.se/
Postat av: Ingmarie

Vad hittade du för trevligt???Gött att vardagen börjat,jag mår allra bäst då!

Läxor,skjutsa,möten.inläsning av kommunala handlingar,städa,tjata,handla,tvätta,stryka,vara trevlig,gå ut med hunden,läsa tidningen,ringa föräldrar,svärföräldrar,kolla högtidsdagar,betala räkningar,borsta tänderna o gå o lägga sig...Kramen du goa!

2012-01-15 @ 18:50:44
URL: http://frujacobsen.blogg.se/
Postat av: Sonja

Det är ju så på den butiken, man ska bara köpa den och den grejen men sen slinker det ner massor av billigt och bra för en i slutänden en ganska stor peng.

Men det är ju så kul och inspirerande. Fick ju inspiration från senaste besöket till små förändringar och de kräver ytterligare besök på butiken, kanske någon gång i vår.

2012-01-17 @ 07:26:09
URL: http://sonler.blogg.se/sonler

Kommentarer o hälsningar gillas ♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0