Rapport från julstöket

Nu har vi kommit igång med julstöket på allvar. Igår handlades de sista julklapparna, de är alla inslagna och väntar under granen. Idag har vi snott ihop pepparkaksdegen som ska vila i kylen 1 dygn, innan vi får börja baka ut den. I ugnen grillas revbensspjällen och mathandlingslistan är skriven. Det luktar jul och jag spelar julmusik, så även julstämningen börjar arta sig.
Nu har jag 12 lediga dagar framför mig och det känns så underbart.
 
Och angående bilden, att fika ute på bron är ingen vi gör normalt den här årstiden. Men vi har haft riktigt milt väder de senaste dagarna. Regnigt och halt som tusan. Men nu lovas bot och bättring med några minusgrader.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Helt plötsligt kom du ikapp! Härlig känsla! Njut av din långa ledighet.
Kram!

Svar: Ja det är en härlig känsla! Och njuter gör jag, det är kul att julstöka när man är ledig!
Kram
Malkin

2013-12-21 @ 09:31:08
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: mammakero

Jättefin och stämningsfull bild! Skönt att vila med lite fika mitt i allt stök!

Svar: Ja det är det som är så mysigt nu när man är ledig, man stökar på ett tag men hinner även pausa och njuta av allt emellanåt! Kram
Malkin

2013-12-21 @ 15:52:37
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: MATILDA

mysigt :)

Svar: Ja faktiskt riktigt mysigt.
Malkin

2013-12-21 @ 17:20:55
URL: http://matildays.forme.se
Postat av: paula i pörtet

Så skönt med fika på bron! Här har det blåste vareviga dag så mycket att man omöjligt hade kunnat ha fika utomhus. Annars duger temperaturen för det ändamålet, 5 plus idag. Knappt en snöhög kvar någonstans, mindre roligt för julfirande turister som ska anlända nu. Slalombacken är förvisso öppen men jag kan inte tro att det är något nöje att ta sig ner för den enda pisten i regn och rusk. Men fritidsbyn har ordnat med en massa andra aktiviteter för att roa turisterna, allt från ridning till fackeltåg o dylikt. Trist dock för skoterföretag som ser sin försäsong försvinna i tomma intet.
Önskar dig en riktigt avkopplande och underbar julhelg/Julekram

Svar: Ja men visst är det lite trist att dem som kommer för att fira jul inte får den idyll de säkert hoppats på. Men man får göra det bästa av situationen. Här har det blivit lite kallare nu. Kram
Malkin

2013-12-21 @ 18:09:04
URL: http://paulaz.se

Kommentarer o hälsningar gillas ♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0