KENT

Det händer inte ofta, men igår var vi på konsert! Vi såg KENTs avskedsturné. Och det var bara så himla BRA. Glad att vi fick tag på biljetter i sista sekunden.
 
Sätt gärna på ngn låt av Kent och följ med mig på konsert i bilder.
 
 
 
Dags att bli ett fan nu när dem lägger ned... nå deras musik lever kvar.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Paula

Snyggt! Med fotona alltså, scenkonst på hög nivå. Vita hästen ser underbar ut. Skulle inte överleva en konsert, oavsett vem det gällde. Är egentligen ganska glad över det för det förbaskat dyrt. Inte ens Brucan skulle kunna locka,,,,gratis! Festivaler gick man på som tonåring, men konserter var inte min grej ens när jag var ung och ....mera galen hihi
Kramen

2016-10-12 @ 22:42:56
Postat av: mammakero

Även jag har varit på konsert, nyligen! Vi åkte till Huskvarna i helgen och såg vårt favorit hårdrocksband Sonata Arctica. Festivaler har de spelat på de senaste åren och jag gillar inte festivaler. Så det var flera år sedan som jag såg dem sist.

2016-10-13 @ 19:02:12
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: Paula

Ha en riktigt skön första adventshelg. Jag valde bort julskyltningen i byn idag, fick nog av jul igår på loppis....vi har ju inte just några affärer så det är mest skolklasserna som säljer lotter och kransar. Men, vi kommer att ha julmarknad i Folkets hus om ett par veckor, då ska även jag masa iväg mig.
Kram från pörtet

2016-11-26 @ 18:47:10

Kommentarer o hälsningar gillas ♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0