Here we go again..

 


Kompade ett par timmar i fredags så att vi skulle hinna förbi det stora möbelvaruhuset på väg upp till stugan. Vi har kikat efter ett skrivbord åt sonen i de lokala möbelbutikerna, men tyvärr Mio, EM, o Wika,  Ingvar är så billig att det känns som rena vinstlotten att köra några mil extra för att handla hos honom även denna gång..

I eftermiddag har vi städat hans rum och skruvat ihop nya bordet, så här stiligt blev det (synd bara att stolsitsen inte fanns i svart):


Endast 664 kr kostade skivan, benen och hurtsen. Det andra skrivbordet vi hade spanat in kostade ca 3200 på Mio om jag minns rätt..

Så då gör det väl inte så mycket att en massa annat smått och gott som vi inte visste att vi behövde följde med "på köpet"!?

Kommentarer
Postat av: mammakero

Precis ett sånt skrivbord, fast med vita ben och björkskiva är vi inne på att köpa dottern. Att handla hos Ingvar, är lika med att hitta massor av andra saker som man inte visste man behövde....

Fint fick sonen det! När vi skulle köpa skrivbordsstol fanns bara svart. Dottern ville ha en vit....! Synd att vi inte kunde byta med varandra. Både avstånd och ålder på stolarna skiljer sej för mycket!

2009-09-13 @ 20:21:59
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Camillas dagar

Jättefint ju! :) Och helt rätt att köpa annat för alla pengar ni tjänade på det billigare bordet. :)

Kram!

2009-09-13 @ 21:04:44
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Syrran

Vad fint det blev hos A!! Han börjar bli stor nu som börjat skolan och allt.



Rena julafton hos i er söndags. Visst är det roligt att fynda och ställa i ordning paketen från det varuhuset.

2009-09-14 @ 09:02:45
URL: http://nicas.blogg.se/
Postat av: Annette

Kul att din IKEA tripp blev av. Bordet ser jättefint ut och till ett mycket bra pris.



Kram Annette

2009-09-14 @ 16:58:55
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Paula

Hej! Jag har hållit ögonen på Blocket bra länge nu, för att hitta ett större databord! Sonens var jättefint, jag har ett pyttelitet, men nu önkar jag mig ett betydligt bredare, klart man brer ut sig när man får plats, haha

För att mina händer och armar ska må bra måste jag ha en utdragsskiva till tangentbordet, därför har jag heller inte skaffat en bärbar dator, armarna klarar inte att sitta o skriva. Tror du det finns några såna till salu? Nä, inte än, men jag fortsätter kika..

2009-09-14 @ 19:49:02
URL: http://paulaz.se
Postat av: Monika

Åh, vad avis jag blir =) Ikea.... Längtar tills nästa resa blir av till detta varuhus. Skrivbordshörnan blev kanonbra. Har ett likadant bord fast med vit skiva till dottern, hur bra som helst, och billig!

2009-09-14 @ 21:36:48
URL: http://monnell.blogg.se/
Postat av: rosalucia

Älskar Ikea =))))))

2009-09-15 @ 12:17:11
URL: http://rosalucia.bloggplatsen.se
Postat av: Lena L

Vad fint det blev! Jag håller med dig, om man kan få så billigt och snyggt hos Ingvar, varför handla någon annanstans!!!


Kommentarer gillas ♥ :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0