Stolt jägare

Och så ett inlägg efter Paulas önskemål! Min bror sköt nämligen en Björn för ett par veckor sedan. Han satt på älgpass när denna 170 kg tunga, ca 6 år gamla björnhanne dök upp i sikte.

En häftig upplevelse för en jägare! Själv hade jag gärna knäppt den med min Canon.

 
 

Överlevde!

 
Bilder lånade från nätet.
 
Ja men visst överlevde jag Camilla!!! :D
 
Värst var faktiskt att ta sig över tröskeln och ta sig till gymmet. Tackade först nej när "cykelkollegor" till mig erbjöd gästkort med gratis träning i 2 veckor.
Men sen jag ställde cykeln så kände jag att nu måste jag hitta ngt sätt att hålla mig i form med under vinterhalvåret också. Inte bara förfalla helt nu när jag faktisk fått lite fason på fläsket och flåset :)
 
Fick ett il och stack ut och joggade - fast jag vet att oddsen för att det ska fungera är små pga mina trasiga fötter.. Men det gick riktigt bra!! Kändes finfint, förutom smärta i fötterna morgonen därpå. 2 dgr senare fick jag lust att testa igen. Och efter det passet fick jag svinont i höften :(  har fortfarande ont där.. så det är kanske bara, än en gång, att inse att det inte är rätt träningsform för mig..
 
Då gick jag med på att låta en kollega boka in mig på ett spinningpass... som jag sen bokade av.. sen ångrade jag mig och bad honom boka in mig på ett nytt. Boka själv? Nej det klarade jag inte.. Den här gången vågade jag inte banga ur, trots ont i höft, trots misstänkt låsning som jag gått med i bröstryggen ett tag och trots värsta mensvärken!
 
Men det gick bra!! Jag överlevde inte bara, jag fick varken ont i höft eller rygg inte medans jag cyklade iaf. Vi får väl hoppas att det känns bra i morgon också!
 
Camilla hoppades att jag skulle få bra musik och bra instruktör, musiken var väl OK och instruktören..  jag vet inte, har liksom inget att jämföra med, säkert bra hon med! Tydligen var det ett ganska jobbigt pass enligt kollegan, (eller så ville han bara vara snäll), 40 min spinning och 5 min stretching.
 
Om det var kul? Nja det var mest jobbigt!  Det roliga var att klara av det :) Men nog skakade det i benen när jag efter passet gick ned för trappan en våning.
 
Jag hoppas att detta kan vara en träningsform för mig, ska nog testa fler ggr i alla fall :)  Wish me luck! 
 
 

Årets cyklist :)

Jo men jag vann ju faktiskt utmaningen på jobbet också! 224,4 mil blev det, lär nog inte bli så många km ytterligare i höst, om ens någon.

Det är ju inte mitt fel att den eg solklare vinnaren (träningsnörden) utmanade ödet och cyklade på en mountainbikebana, trillade och gjorde illa sig..
 

RSS 2.0