Höstdepp


Just nu är jag en väldigt trött och oinspirerad bloggare..
Det är så mycket med barnens alla aktiviteter varenda dag, judo, dans, basket, körsång, läxor, prov, föräldramöten osv..

Att fyra kollegor till mig slutat idag, kollegor som jag kommit nära tack vare den sista tidens prövningar, gör att jag dessutom känner mig lite låg. Vi har stöttat och uppmuntrat varandra när det känts jobbigt.

Min övergång till nya tjänsten skall gå succesivt under oktober och november. Jag känner mig lite orolig för det också, tänk om jag inte passar för de nya arbetsuppgifterna, tänk om jag inte motsvarar arbetsgivarens förväntningar? Det jag jobbat med tidigare har jag jobbat med (mer el mindre) hela mitt arbetsliv.

Jag hoppas givetvis att det skall bli en nytändning, att jag kommer att tycka att det är stimulerande och utvecklande och att jag tillför något. Jag längtar efter att få brinna lite över jobbet, det var ett tag sen sist.


Kommentarer
Postat av: Camillas dagar

Skickar en kram till dig! Förstår att det känns tungt då kollegor slutar och med nya arbetsuppgifter. Hoppas att det blir bra!

Vi har ju också en omorganisation på jobbet, alla går bara och väntar på nästa steg... vi vet inte om vår grupp får vara kvar. Helst vill de sätta alla läkarsekreterare i "skrivcentraler", men det är ingen av oss som vill jobba så.

Ja, man ska väl vara glad över att man har ett jobb i alla fall...

Kramar!

2009-10-01 @ 08:02:04
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Camillas dagar

Skickar en kram till dig! Förstår att det känns tungt då kollegor slutar och med nya arbetsuppgifter. Hoppas att det blir bra!

Vi har ju också en omorganisation på jobbet, alla går bara och väntar på nästa steg... vi vet inte om vår grupp får vara kvar. Helst vill de sätta alla läkarsekreterare i "skrivcentraler", men det är ingen av oss som vill jobba så.

Ja, man ska väl vara glad över att man har ett jobb i alla fall...

Kramar!

2009-10-01 @ 08:02:05
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Syrran

Hmmm... inte så att jag lämnade min depp hos dig och tog med mig din energi i söndags?!? Känner mig allt lite skyldig. Fick i alla fall en nytändning. Kanske dags att kika förbi mig och lämna/knycka tillbaka?!



Jag är helt säker att du kommer att hitta din roll i nya arbetet. Så duktig och upptyckt som du är. Är du säker att det är arbetsgivarens förväntningar du räds... eller egna så typiskt kvinnligt uppsatta?

Ge det en chans. Annars dyker det säkerligen upp något annat.



Åå.. vad jobbigt att tidspassningar varje kväll. Ibland dubbla dessutom. Hojta om jag kan göra nått. Vem sjunger i kör?

2009-10-01 @ 08:32:21
URL: http://nicas.blogg.se/
Postat av: Sonja

Det kommer att gå alldeles lysande på nya jobbet, det är jag helt övertygad om.

Är man bara intresserad av att lära sig och komma in i sitt nya jobb så når man nog upp till de flesta arbetsgivares förväntningar. Det finns nog en allmän förståelse för att vara ny på jobbet.

Och vågar man fråga när man inte kan eller förstår kommer man långt.

Ta det lugnt och stanna upp och ANDAS lite nu..!

2009-10-01 @ 08:38:23
URL: http://sonler.blogg.se/sonler
Postat av: Myran

Du kommer att få en nytändning, det är jag säker på. Här grubblas också en massa kan jag lova. Vi väntar nu på ett besked igen ang affären. Vi har lovat varann att inte hoppas utan bara ta det som det kommer...INTE helt enkelt!

Sen grubblas det över häst igen. En som vill köpa och en som vill ta på foder. Sälja el inte....INTE har jag kommit fram till nu. Måste ju ha en häst som du kommer att älska att rida. Blink blink...

2009-10-01 @ 08:42:21
Postat av: fia

ja det är inte kul när man känner så . Nytändning hoppas jag att du får snart så hösten inte blir så tråkig .

kram

2009-10-01 @ 11:13:34
URL: http://ajaxen.blogg.se/
Postat av: Lotta

stor kram till dig!

2009-10-01 @ 14:12:57
URL: http://www.gottablandat.wordpress.com
Postat av: ibw

Klart att du fixar det, jag tror att man skall byta arbete då och då, för att få mer inspiration. Själv stortrivs jag på min praktikplats, men jag tror inte att de kommer att anställa mig, för det finns inga pengar, säljer kanske för lite hus. Men jag skall försöka få ytterligare praktik hos en konkurrent, när dessa två månader passerat. Omväxlande, omväxlande, verkligen roligt.

2009-10-01 @ 19:51:30
Postat av: Malin svarar:

Camilla: Jag skall hålla tummarna för dig o ditt jobb. Kram!

Syrran: Du slår huvudet på spiken, det är oftast mina egna krav som brukar vara värst. Emma sjunger i kör, förut var det på skoltid men nu är det oxå på kvällstid på kulturskolan, hon har aktiviteter att skjutsa till varje dag mån-tors. Akta dig jag skall nog komma o hämta tillb lite energi!

Sonja: Ja stanna upp o andas borde jag verkligen göra lite oftare!

Myran: Jag väntar med spänning på alla nyheter fr Er! Hoppas du har två hästar den 17e!!

Fia o Lotta: Tack!! och Kram på er med!

IBW: Inpirationen kommer nog när jag får släppa det gamla. Avis på din praktikplats är jag verkligen!

2009-10-01 @ 21:10:17
Postat av: Annette

Jag kan bara skicka en varm kram.



Jag är övertygad att du snart kommer in i det nya jobbet.



Kram Annette

2009-10-02 @ 13:38:25
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack än en gång för dom fina leksakerna! Det var jättekul att äntligen få träffa dej. Ha nu en mysig helg med familjen. KRAM

2009-10-02 @ 20:51:45
URL: http://lappshakira.blogg.se/
Postat av: Paula

Heej! Du, det är klart att det blir mycket funderingar kring jobbet! När jag jobbade på en finsk bank i Stockholm började jag som marknadsförare, sen blev jag personalansvarig, sen blev jag kamrer för bankkontoret för att fortsätta som chef på utlandsavdelningen...för att...osv. På samma arbetsplats! Både roligt och stimulerande, ändå kändes det ofta som att man blev placerad lite här o där beroende på vem som bestämde...

Myspys med sonen låter härligt, hoppas ni hittade nåt bra att se på tillsammans.

Nu väntar Postkodmiljonären och en miljon (nästan) orensade trattisar

Kramen

2009-10-03 @ 19:19:20
URL: http://paulaz.se

Kommentarer gillas ♥ :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0