Bloggarnas stegrace

Dags att ta sig i kragen och motionera mera. Jag måste erkänna att jag varit lite små-lat sen jag uppnådde mitt cykelmål. Men för att sporra mig själv till att röra på mig mer än jag annars gör (dvs alldeles för lite) så nappade jag på Junitjejs utmaning Bloggarnas stegrace som startar idag och pågår under oktober.

 



Förhoppningsvis så låter snön vänta på sig, för de mesta av mina steg kommer att vara omvandlade från cykling, eftersom min fot inte fungerar så bra att promenera med.

För övrigt så är det väldigt stressigt i mitt o familjens liv just nu.. Skall ha festligheter till helgen men hinner inte förbereda (handla, städa, planera osv) pga alla tider som skall passas med barnen, tjänsteresor, övertidsarbete för maken...Sen mitt i allt så skall byggfirman börja jobba med källaren och det skall väljas kakel, klinker, valen måste ändras, betongglas skall köpas med så kort leveranstid som möjligt osv osv. Plötsligt vart det väldigt bråda tider, fast jag är såå glad att det börjat hända något i det projektet!

Kommentarer
Postat av: C a m i l l a

Är du också med? :) Vad kul!

Ja, man får nog en extra "piska" på sig att i alla fall komma upp till 10.000 steg om dagen. Men vissa dagar blir det mindre för mig, man hinner helt enkelt inte.

Kul att det dragit igång på allvar hemma nu. :) Vad fint ni kommer att få.

Kram!

2008-10-01 @ 18:03:59
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Livet i byn

Klart du kan ha sådan utanför bastun. Tänk så snyggt med en snyggdyna till också...mmmm I LIKE!!



Stressa inte ihjäl dig nu.



~Livet i byn

2008-10-01 @ 18:09:36
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: lLenal

Det där med att stressa låter så bekant, ibland funderar man vad man håller på med. Får väl hoppas att det är en fas man har just nu hehe:) Har inte hunnit men det där med motion på ett tag fast mina vänner tjatar, när allt är färdigt så kommer det nog att vara så fint......Hos er kram lena.

2008-10-01 @ 19:28:29
URL: http://lenahellstrom.blogg.se/
Postat av: Lotta

ja usch ja.. ibland e de för stressigt.. man känner att de skulle behöva x antal timmar till pa dygnet för att hinna med allt man skulle vilja göra. ha de sa trevligt pa era festligheter i helgen!!

2008-10-01 @ 19:38:13
URL: http://www.gottablandat.wordpress.com/
Postat av: karin

Jag förstår att du har bråda tider nu.

jag ska nappa på utmaningen jag med.Måste erkänna att jag har varit lat efter cyklingen som avtog i husförsäljnings och lägenhets sökandet. Det tog all min tid och fokus. jag brukar säga att jag kan göra två saker samtidigt,men i det här fallet verkade jag inte alls kunna det.Har lovat att skärpa mig ordentligt,när vi landat i vårt nya liv .. inte såå länge kvar nu..av kånkande och bärande med grejer till stugan och sopis... och resten ligger i kartoner som ska till lägenheten,men nu är vi allafall i rätt månad

2008-10-01 @ 19:55:05
URL: http://kajsa-keb.blogspot.com/
Postat av: IBW

Kanske jag nappar på utmaningen, men i och för sig så är jag inte så lat, jag går på gymmet två gånger i veckan, ibland bara en gång per vecka och där jobbar jag stenhårt. Annars, Malin, "tat det lugnt"

2008-10-01 @ 20:29:56
Postat av: EVA

Kanske man skulle nappa...?! Ska kolla in där men mitt knä mår inte så bra så jag får se hur jag orkar !



***

KRAAAM EVA

2008-10-01 @ 21:51:36
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Syster

Jaa, du lät inte bara en aning småstressad på telefon igår.



Hoppar över stegracet även om det hade passat mig ypperligt. Men helt fel månad! Får nu ska det bäras och åter bäras, packas ned/upp och städas under denna månad. Har dessutom ingen stegräknare. Ska så småningom skaffa mig en riktigt bra sådan (få igång rejäl promenadmotivation.)

2008-10-02 @ 07:53:18
URL: http://nicas.blogg.se/
Postat av: Ulla

Ibland behöver man en utmaning för att fortsätta eller börja träna. Lycka till!

2008-10-02 @ 20:26:35
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: Paula

Puh, låter jobbigt, hoppas du kan sätta dig ner o pusta ut mitt i festligheter och renoveringar!

Kram

2008-10-03 @ 17:52:21
URL: http://paulaz.se
Postat av: Ulla

Godmorgon! Önskar dig en härlig lördag!

2008-10-04 @ 07:14:26
URL: http://ulla67.blogg.se/

Kommentarer gillas ♥ :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0