Motion vecka 5En bild från dagens promenad, önskar i efterhand att jag åkt skidor på fjärden istället, men så behövde retursoporna föras..

Det var ljuvligt ute idag, hoppas verkligen på fler sådana dagar framöver.

Nu går jag in i sista veckan på min utmaning, på lördag upphör godisförbudet :D Jag får vara glad om jag hinner med 2 st motionspass till veckan, eftersom 3 dagar är uppbokade till annat, mycket roligt på g nu kan jag lova. Hoppas även att blogginspirationen kommer, inläggen börjar bli väldigt ensidiga och glesa..

Här nedan noteras kommande veckans motion:
Måndag: 25 min längdskidåkning (skating)
Söndag: 40 min snöskottning (man väljer inte alltid motionsform själv..)


Kommentarer
Postat av: mammakero

Även om din motion denna vecka var plus/minus noll, så är du ändå bättre än mej. I fredags när jag blev så trött, hade maken köpt godis till dottern. Först kollade jag bara, men sen upptäckte jag att jag ätit upp 80% av godisarna utan att varken känna smaken eller vara medveten om det... Plus den där semlan min arbetskamrat bjöd mej på när vi jobbade kvällen ihop...

Lördagskvällen så käkade jag en halv påse chips... Två regelräta träningspass på hela veckan, men då körde jag stadsbrevbäring 2 ½ dag, så jag är ändå nöjd,med den delen...

2012-02-13 @ 06:44:16
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Sonja

Du jobbar verkligen på bra och har varit jätteduktig.

Börjar du känna av några effekter, exv att du är piggare, att ta sig tid till motion är lättare, det känns inte lika hårt att avstå godsakerna eller...??

2012-02-13 @ 08:05:39
URL: http://sonler.blogg.se/sonler
Postat av: Camilla

Ja, men verkligen... Varför vill du inte blogga? Jag saknar dig ju! :/

Det ska bli jättespännande att se vad som händer på lördag. Blir det djupdykning i godisskålen? Imponerande! Jag klarar aldrig godisstopp.

Lycka till med motionen också.

Kramar från Gävle!

2012-02-13 @ 18:49:50
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Malin svarar:

Mamma Kero: du kanske inte är lika motiverad som mig, du anar inte vilken chock jag fick på vågen! Fast min motion förra veckan var inte plus minus noll, v 5 var inte påbörjad när jag skrev inlägget :)

Sonja: Det kommer mest troligt ngn sorts sammanfattning som avslutar denna utmaning, med nya regler som får gälla, inser att löften och utmaningar fungerar för mig, såvida de är uppnåeliga utifrån egna förutsättningar.

Camilla: Roligt att du saknar mig! Det är nog ingen större fara med blogglustn, men tidsbrist är väl en orsak och sen går inspirationen i vågor. Jag på lördag då hoppar inte jag efterrätten på den tjusiga middag som kommer att intas.2012-02-13 @ 21:30:41
Postat av: Cissi

Ja vädret i söndags var verkligen trevligt, fler sånna dagar Tack och gärna vår snart ;)Hoppas du får en bra alla <3 dag!Kram

2012-02-14 @ 11:57:03
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Marianne S

Ja nu börjar det bli underbara dagar :)

2012-02-14 @ 12:34:36
Postat av: Lissen

Du har gjort det bra som nått ditt mål, bravo!

2012-02-14 @ 22:59:37
URL: http://lissento.blogg.se/
Postat av: Paula i pörtet

Hej! Jag skulle också behöva något skoj att se fram emot nu, det känns allt lite motigt...inte blir det bättre av att gubben åker till Tallinn över helgen och jag blir snöänka..jag vill också till Tallinn! Eller vart som helst, haha, fast inte med hans jobb förstås..

Nå, längre fram i vår kanske det blir någon liten tripp, funderar på några dagar i Säfsen där vi bodde förr. Kunde vara skoj att se alla gamla smultronställen.

Duktigt jobbat, jag slarvar med cyklingen, varför skulle jag köpa den trista tingesten?

Kram

2012-02-15 @ 12:41:20
URL: http://paulaz.se
Postat av: Päivi

... men jag vill nog att du ska promenera... ;D eller lyckas du ta lika fina bilder när du far full fart med skidor? :) För i så fall "får du åka skidor" ;)Ha det bäst! Kram

2012-02-15 @ 18:03:15
URL: http://paivja.blogspot.com

Kommentarer o hälsningar gillas ♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0